Braun scheerkoppen subcategorieën:

Braun is opgericht in 1921 en is sinds 1950 actief op de markt van elektrische scheerapparaten. Het eerste elektrische scheerapparaat van Braun werd mede door de kwaliteit en -voor die tijd- innovatieve technieken een wereldwijd succes. Sindsdien heeft Braun niet stil gezeten, maar steeds weer nieuwe technieken en technologieën ontwikkeld. Braun heeft bewezen hoogwaardige kwaliteit en innovatieve technieken belangrijk te vinden en streeft er dan ook naar dit in alle producten duidelijk naar voren te laten komen.

Braun biedt een ruim assortiment elektrische scheerapparaten. Deze scheerapparaten zijn onderverdeeld in diverse series met elk eigen kenmerken. Hoewel elke serie anders is, is elk apparaat gemaakt van hoogwaardige materialen en bevatten ze allemaal de nieuwste technieken.

Enkele voorbeelden van Braun scheerapparaat modellen zijn: 360° Complete, FlexMotionTec wet&dry, ContourPro, ContourX, Contour, Contour Sportive, Contour Classic, FreeControl, SmartControl3, SmartControl Sportive, SmartControl Classic, SmartControl Pro, CruZer Clean shave, Old Spice, Pulsonic, Prosonic, Active Power, Pulsonic Pro-System Plus

Voor de gevoelige huid

Wist u dat de huid tijd nodig heeft om te wennen aan een andere scheermethode? Wanneer u voor het eerst overstapt naar elektrisch scheren, heeft uw huid ongeveer een maand de tijd nodig om te wennen aan de nieuwe manier van scheren. Het kiezen van het juiste scheerapparaat speelt een grote rol in het voorkomen van een geïrriteerde huid. Zeker wanneer u vaak last heeft van een gevoelige huid kan het lonen om u te verdiepen in de verschillen tussen scheerapparaten.

Braun heeft diverse technieken ontwikkeld die huidirritatie zoveel mogelijk voorkomen. De unieke koelingstechnologie van de Braun CoolTec serie bijvoorbeeld, of de Braun ProSkin serie met Micro Grip scheerkop die zich aan elke gezichtscontour aan kan passen. Met groter gemak kan zo een glad scheerresultaat worden behaald, zonder meermaals hetzelfde stuk huid te moeten scheren. Wanneer u de Braun technologie combineert met uw eigen goede scheertechniek is de kans op huidirritatie minimaal!

Altijd een glad scheerresultaat

Braun past diverse technieken toe in de scheerkoppen en de functionaliteit van de scheerkoppen, om elke scheerbeurt een fijne scheerervaring te creëren. Naast de fijne scheerervaring is de garantie van een glad scheerresultaat ook een belangrijke belofte die Braun maakt. Hoe kan het toch dat zij dit met zoveel zekerheid durven te beloven?

Braun is vooruitstrevend en innoverend in de verschillende technieken die zij toepassen in elektrische scheerapparaten. De diverse scheerapparaten in het assortiment van Braun zijn onderverdeeld in series. Hoewel elke serie eigen kenmerken en technieken kent, kunt u van elke serie een glad scheerresultaat verwachten. Binnen de diverse series worden diverse technieken toegepast om dit te realiseren, voorbeelden hiervan zijn:

  • Flexibele scheerkoppen, om de contouren van uw gezicht goed te kunnen volgen
  • De SmartFoil techniek waarmee haartjes in tegengestelde groeirichting toch in één scheerbeweging meegenomen worden
  • Een speciale techniek waarmee uw baard ‘gelezen’ wordt. De scheerkop ‘leest’ de dichtheid van uw baard en past zich hierop aan.

Losse Braun scheerkoppen

Braun adviseert om de scheerkoppen van uw elektrisch scheerapparaat in elk geval elke 18 maanden te vervangen. Door gebruik komen er huidschilfers en talg in uw scheerkop terecht en hierdoor wordt de scheerkop na verloop van tijd botter. Scheerkoppen.be biedt een ruim assortiment vervangende scheerkoppen voor uw Braun apparaat. Tijdige vervanging van uw scheerkop zorgt niet alleen voor het behouden van een goed scheerresultaat, het verlengt ook nog eens de levensduur van uw scheerapparaat. Bekijk nu ons assortiment Braun scheerkoppen en bestel de scheerkop passend bij uw apparaat.

Weet u niet welke scheerkop u moet bestellen? Geen probleem! U kunt in de zoekbalk bovenin onze website uw model- of typenummer invullen en dan krijgt u een overzicht van de scheerkoppen die geschikt zijn voor uw apparaat. Het model- of typenummer vindt u in de meeste gevallen op uw apparaat zelf en anders op de verpakking van uw Braun scheerapparaat.

Lees meer