Braun Series 5

Om de duurzaamheid van uw scheerapparaat te waarborgen adviseert Braun uw scheerkop in elk geval elke 18 maanden te vervangen, maar het beste is om dit elke 12 maanden te doen. Er zijn diverse vervangende scheerkoppen verkrijgbaar, aan de hand van het typenummer van uw apparaat kunt u gemakkelijk zelf uitzoeken welke scheerkop u nodig heeft. Het typenummer van uw apparaat vindt u doorgaans op uw scheerapparaat en deze kunt u in de zoekbalk bovenin onze website invullen. Wanneer u vervolgens op enter drukt, krijgt u een overzicht van de geschikte scheerkoppen.

Braun Series 5

Deze serie scheerapparaten van Braun bevat de innovatieve kenmerken van Braun en het simpele en gebruiksvriendelijke ontwerp.  De scheerkoppen uit de Braun series 5 zijn geschikt om zowel droog als nat te scheren, u kunt deze dus gebruiken onder de douche én in combinatie met scheerschuim en -gel. Deze scheerkoppen zijn dan ook 100% waterbestendig (gecertificeerd volgens de IPX7-norm).

Optimaal scheerresultaat

Door de speciale scheerblad technieken levert uw Braun Series 5 apparaat elke scheerbeurt weer een maximale prestatie met uitstekend huidcomfort. De nieuwere Series 5 maakt gebruik van de AutoSende-technologie. Deze technologie kan uw baard ‘lezen’ en past de scheerkracht aan op de dikte van uw baard. Dit wordt maar liefst 13 keer per seconde beoordeeld door het apparaat tijdens het scheren! Middels deze techniek zult u een gladder resultaat ervaren in minder scheerbewegingen. Doordat u in één beweging een glad scheerresultaat haalt, hoeft u minder vaak over hetzelfde stuk huid en dit zorgt natuurlijk voor minder irritatie.

Flexhoofd

De nieuwere Braun Series 5 maakt gebruik van een flexhoofd en deze kan in 8 richtingen bewegen voor maximaal huidcontact. Zo zijn zelfs de moeilijk bereikbare plekken ineens toch heel bereikbaar! Het Flexhoofd maakt gebruik van de SensoFoil techniek voor een nog efficiëntere en gladdere scheerbeurt.

Lees meer