Braun CruZer

Heeft u een Braun CruZer elektrisch scheerapparaat en merkt u de laatste tijd dat het scheerresultaat achteruit is gegaan? Dan is de kans groot dat uw scheerkop aan vervanging toe is. Braun adviseert de scheerkop van een apparaat minstens elke 18 maanden te vervangen. Tijdige vervanging van uw scheerkop verlengt de levensduur van uw scheerapparaat en draagt uiteraard bij aan goede scheerbeurten.

Bij Scheerkoppen.com kunt u gemakkelijk een nieuwe scheerkop bestellen voor uw Braun CruZer. Kies de scheerkop die past op uw apparaat en plaats uw bestelling! Weet u niet welke scheerkop geschikt is voor uw apparaat? Geen nood, de type- en modelnummers waarvoor een scheerkop geschikt is kunt u vinden in de productinformatie vermeldt bij de scheerkoppen. Ook kunt u onze website het speurwerk uit laten voeren, door uw type- of modelnummer in de zoekbalk te typen.

Braun CruZer

De Braun CruZer is één van de bekendste namen uit het assortiment van Braun elektrische scheerapparaten. De veelzijdigheid van deze apparaten hebben ervoor gezorgd dat zij een groot publiek aanspreken en door de Braun kwaliteit zijn de apparaten over de hele wereld een groot succes.

Uit voorraad leverbaar

De scheerkoppen die wij in ons assortiment hebben opgenomen worden geleverd vanuit onze eigen voorraad en hierdoor kunnen wij uw bestelling snel verzenden. Wanneer u op werkdagen een bestelling voor vijf uur plaatst, versturen wij deze dezelfde dag nog. Uw scheerapparaat kan dus binnen een dag weer als nieuw zijn!

Lees meer