Braun Series 7

Braun heeft een lange geschiedenis wat betreft elektrisch scheren. In 1950 brachten zij hun eerste elektrische scheerapparaat op de markt en door de kwaliteit groeide deze snel uit tot een wereldwijd succes. Sindsdien hebben zij ingezet op innovatieve scheeroplossingen van hoge kwaliteit en de Braun Series 7 scheerapparaten zijn een duidelijk schoolvoorbeeld van innovatief Braun design en gebruikscomfort.

Intelligente Sonische Technologie

De nieuwste scheerkoppen van de Braun Series 7 maken gebruik van een speciale sonische technologie om uw baard te herkennen. 10.000 microvibraties worden per minuut uitgezonden en 160 keer per minuut wordt de dichtheid van uw baard gemeten. Het scheerapparaat past zich hier vervolgens moeiteloos op aan. Doordat u niet tweemaal over dezelfde plek heen hoeft te gaan met uw scheerapparaat, is dit minder belastend voor uw huid en zal deze aanzienlijk minder snel irriteren. Dit is dus ideaal wanneer u een gevoelige huid heeft.

Scheren zoals u dat wilt

Braun heeft gebruiksgemak hoog in het vaandel staan en houdt hier dan ook altijd rekening mee in de ontwerpfase. Scheerapparaten van de innovatieve Braun Series 7 kunnen gebruikt worden om met scheerschuim of –gel te scheren, maar nat scheren onder de douche kunnen deze apparaten ook goed hebben. Ze kunnen ook gemakkelijk afgespoeld worden onder stromend water.

Duurzaamheid

De materialen die gebruikt worden voor Braun scheerapparaten zijn met zorg gekozen, zodat de scheerapparaten jaren mee kunnen gaan. Door gebruik worden scheerkoppen na verloop van tijd botter en dienen vervangen te worden. Omdat duurzaamheid belangrijk is voor Braun, zijn de scheerapparaten zo ontworpen dat de scheerkoppen gemakkelijk vervangen kunnen worden. U hoeft dus niet jaarlijks een nieuw apparaat aan te schaffen, een losse scheerkop is voldoende. Bijkomend voordeel is dat u bij elke vervanging weer kunt genieten van optimaal scheergenot en daarnaast is het vervangen van alleen een scheerkop een stuk minder belastend voor uw portemonnee.

Lees meer