Combi-Pakketten

Om zo lang mogelijk van uw elektrische scheerapparaat te kunnen genieten, is het belangrijk om deze goed te verzorgen. Door uw scheerapparaat goed te reinigen slaat u twee vliegen in één klap, uw scheerkoppen én uw scheerapparaat zullen langer meegaan. Om de lijn van twee vliegen in één klap door te trekken, hebben wij speciaal voor uw gemak combi-pakketten samengesteld. Door één van onze combi-pakketten te bestellen, kunt u uw scheerapparaat voorzien van nieuwe scheerkoppen én kunt u deze nieuwe scheerkoppen goed onderhouden.

Inhoud combi-pakketten

Onze combi-pakketten bestaan uit één van onze universele scheerkoppen en de Philips reinigingsspray met een inhoud van 100 ml. Doordat er diverse combi-pakketten verkrijgbaar zijn, kunt u ongetwijfeld een combi-pakket vinden met scheerkoppen die geschikt zijn voor uw scheerapparaat. Onze universele scheerkoppen zijn al gunstig geprijsd, maar door een combi-pakket te bestellen zult u nog meer besparen.

Omdat wij graag met onze klanten meedenken, hebben wij ook een combi-pakket samengesteld waarbij u twee sets scheerkoppen in één keer besteld tezamen met de Philips reinigingsspray. U bespaart dan het maximale en u heeft direct reserve scheerkoppen in huis.

Actie! 3=2

Wie wordt er nou niet vrolijk van een goede deal? Wij maken onze klanten graag vrolijk en bieden om die reden een speciale 3=2 actie. De naam verraad het eigenlijk al een beetje, 3 sets bestellen en slechts 2 betalen! Onze universele scheerkoppen zijn al bijzonder scherp geprijsd, maar door deze actie te bestellen geniet u van een extra voordelige prijs.

Een voorraad nieuwe scheerkoppen is natuurlijk nooit verkeerd. Scheerkoppen dienen elke 12 tot 24 maanden vervangen te worden en nu hoeft u zich niet meer druk te maken om oncomfortabele scheerbeurten. Zodra u merkt dat de scheerprestaties van uw scheerkoppen minder worden, vervangt u ze gewoon.

Lees meer