Overige scheerkoppen

Philips is een erg bekend en vertrouwd merk, wanneer het om elektrisch scheren gaat. Het zal u dan ook niet verbazen, dat zij in Nederland marktleider zijn wat betreft de verkopen van elektrische scheerapparaten. Philips bracht in 1939 haar eerste elektrische scheerapparaat op de markt en heeft zich sindsdien toegelegd op het leveren van innoverende apparaten van uitmuntende kwaliteit. Doordat Philips veel energie en tijd steekt in het ontwikkelen van innoverende technologieën, zorgen zij al jaren voor optimale scheerresultaten en tevreden gebruikers. Of u nou voor de gladgeschoren look gaat, een stoppelbaard wilt of een getrimde baard wenst, met een Philips apparaat komt u goed voor de dag.

Voordelen Elektrisch scheren

Elektrisch scheren brengt vele voordelen met zich mee. Eén van deze voordelen is, dat het de kans op huidirritatie en wondjes aanzienlijk vermindert. Natuurlijk is de tijdswinst ook een erg groot voordeel, door de gewonnen minuten kunt u ’s ochtends bijvoorbeeld langer door uw krant heen bladeren. Ook kunt u overal elektrisch scheren, zonder eerst allerlei voorbereidingen te treffen.

Slijtage van scheerkoppen

Zelfs de beste scheerkoppen zullen na verloop van tijd minder goede resultaten leveren, omdat ze door gebruik zijn gaan slijten. Dit is echter ook niet zo gek, wanneer u bedenkt dat de gemiddelde man 4,5 miljoen haartjes scheert per jaar. Deze 4,5 miljoen haartjes laten allemaal minuscule restjes achter en daarnaast zorgen talgresten ook voor slijtage. Goede verzorging van scheerkoppen is natuurlijk belangrijk, hiervoor kunt u bijvoorbeeld de Philips Reinigingsspray gebruiken, maar uiteindelijk ontkomt u er niet aan. Uw scheerkop zal vervangen moeten worden.

Diverse types Philips scheerapparaten

Philips begrijpt dat een scheerervaring persoonlijk is en brengt om die reden diverse scheerapparaten uit, met elk eigen unieke kenmerken. Iedereen verlangt immers iets anders van een scheerapparaat. Voor al deze verschillende scheerapparaten biedt Philips ook diverse vervangende scheerkoppen aan en hiermee kunt u uw scheerapparaat weer laten scheren als nieuw. Wij hebben voor u de keuze nog eens extra verruimd, door ook universele scheerkoppen aan te bieden die passend zijn voor uw Philips scheerapparaat. De universele scheerkoppen zijn aanzienlijk goedkoper dan de originele Philips scheerkoppen, maar zij zijn toch van goede kwaliteit.

Welke scheerkop?

Wanneer u niet zeker weet welke scheerkoppen u moet bestellen voor uw Philips scheerapparaat, kunt u gewoon uw typenummer in de zoekbalk bovenin onze website typen. Wanneer u vervolgens op het vergrootglas klikt of op enter drukt, tonen wij u automatisch een duidelijk overzicht van scheerkoppen die geschikt zijn voor uw typenummer. Voor de extra controle, hebben wij ook nog eens alle passende typenummers in de productinformatie van elke scheerkop gezet. Het goed controleren van uw typenummer is erg belangrijk, omdat scheerkoppen hygiëne artikelen zijn. Deze artikelen mogen alleen worden geretourneerd binnen de 14 zichtdagen, wanneer de verpakking ongeopend is.

Lees meer