Quadra Action

Philips Quadra Action scheerapparaten zijn, net als alle andere Philips scheerapparaten, van uitstekende kwaliteit. Wanneer u in het bezit bent van een Philips Quadra action apparaat, bent u zeer waarschijnlijk erg tevreden over het gebruik. De scheerkoppen zijn één van de belangrijkste onderdelen van deze scheerapparaten en staan veelvuldig in contact met de huid. Het is dan ook niet meer dan normaal, dat na verloop van tijd de scheerkop beginnen te slijten en botter kunnen worden. Er komen immers haar- en talgresten terecht in de kop en zelfs bij goed onderhoud kan dit niet 100% verwijderd worden.

Wanneer u merkt dat de scheerkoppen van uw Philips Quadra Action scheerapparaat aan vervanging toe zijn, hoeft u niet direct over te gaan tot de aanschaf van een nieuw apparaat. Voor de meeste Philips scheerapparaten kunt u namelijk losse scheerkoppen kopen en hiermee dus voor een vriendelijke prijs uw apparaat weer als nieuw laten scheren.

De Philips Quadra Action scheerkoppen.

De Philips Quadra Action scheerkoppen scheren middels een roterende beweging en dit heeft als voordeel, dat er efficiënt en snel geschoren kan worden. Om de efficiëntie van uw scheerbeurt verder te verhogen heeft Philips een unieke technologie ontwikkeld, namelijk ‘Lift & Cut’. Hiermee worden de haartjes van uw baard eerst wat ‘opgetild’ en vervolgens zo kort mogelijk afgeschoren. Uw scheerresultaat is daardoor extra glad en dit resultaat wordt zelfs behaald, wanneer uw baardharen niet even lang zijn.

Welke vervangende scheerkop?

Het is belangrijk om op tijd de scheerkoppen van uw apparaat te vervangen, om ervoor te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van uw elektrisch scheerapparaat. Botte scheerkoppen vragen meer van een elektrisch scheerapparaat en kunnen dus eerder voor defecten zorgen. Philips adviseert in elk geval elke twee jaar uw scheerkoppen te vervangen, maar het is best mogelijk dat het eerder nodig is. In principe dienen scheerkoppen vervangen te worden, wanneer u merkt dat uw scheerresultaten minder worden.

Wanneer het moment van vervangen daar is, kunt u kiezen voor de vervangende originele Philips scheerkoppen, maar wij bieden u ook universele scheerkoppen die geschikt zijn voor uw Philips Quadra Action scheerapparaat. Universele scheerkoppen zijn dan wel niet door Philips geproduceerd, toch passen deze moeiteloos in uw scheerapparaat en kennen een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Hygiëne artikelen

Scheerkoppen zijn hygiëne artikelen en mogen om die reden alleen worden geretourneerd wanneer u de verpakking nog niet heeft geopend. Het is daarom erg belangrijk goed te controleren welke scheerkop u nodig heeft, voordat u uw bestelling plaatst. U kunt dit het makkelijkste controleren door uw typenummer in de zoekbalk te typen, u krijgt dan namelijk een overzicht van de geschikte scheerkoppen. U kunt echter ook een product aanklikken en bij de productinformatie kijken of uw typenummer daar vermeldt staat. Wij geven bij elke scheerkop in de productinformatie aan voor welke types deze geschikt is.

Lees meer