Sensotec

De Philips Sensotec scheerkoppen zijn geschikt voor de Philips scheerapparaten van de series 7000 en de series 8000. De Sensotec is van uitstekende kwaliteit en maakt elke scheerervaring prettig. Door dagelijks gebruik zal een scheerkop na verloop van tijd altijd minder goed gaan presteren en om die reden wordt aangeraden om de scheerkop van uw elektrische scheerapparaat in elk geval elke twee jaar te vervangen. Als u eenmaal goede scheerbeurten gewend bent, wilt u dit gevoel natuurlijk ook vasthouden. Wij leveren diverse vervangende scheerkoppen voor de Philips Sensotec en wij doen dit tegen een scherpe prijzen.

 

Philips Sensotec precision cutting systeem

Het Philips Sensotec precision cutting systeem zorgt ervoor dat zelfs de kleinste en kortste haren kunnen worden geschoren en hierdoor zult u dus een uitermate glad scheerresultaat ervaren. De Philips Sensotec tilt als het ware de haartjes eerst een stukje op en scheert deze daarna weg. Door deze technologie worden de meeste haren zonder problemen verwijderd. Doordat het precision cutting systeem van de Philips Sensotec serie ervoor zorgt dat de scheerkop soepel over uw huid beweegt en zich aanpast aan de vorm van uw gezicht, kan deze zelfs de lastigste plekken bereiken.

 

Philips Sensotec SH50/50

De Philips HQ8 scheerkoppen waren de originele vervangende scheerkoppen voor de Philips Sensotec, maar Philips heeft deze uit het assortiment gehaald en vervangen door de Philips Sensotec scheerkop SH50/50. Deze scheerkop is in principe geschikt voor dezelfde model en typenummers geschikt als de voorganger, Philips HQ8. Natuurlijk raden wij u wel aan, om altijd uw typenummer te controleren alvorens over te gaan tot bestellen. Wanneer u uw typenummer invult in de zoekbalk bovenin onze website, krijgt u een overzicht van de scheerkoppen die geschikt zijn voor uw apparaat.

Universele HQ8

Uw huidige scheerkoppen vervangen voor originele Philips Sensotec SH50/50 scheerkoppen kan een aanslag op uw portemonnee zijn, het zijn niet de goedkoopste scheerkoppen. Scheerkoppen.com begrijpt dat niet iedereens beurs even groot is en om die reden bieden wij onze universele HQ8 scheerkoppen als alternatief. Deze zijn van goede kwaliteit en ook nog eens erg vriendelijk geprijsd.

Universele HQ8 Dubbele Mesjes

Een nieuwe variant van de universele HQ8 scheerkoppen is de HQ8 met het lift & cut systeem. Wanneer u liever niet de duurdere originele Philips scheerkoppen wilt bestellen, maar wel zo dicht mogelijk bij die kwaliteit wilt komen, zijn dit de ideale scheerkoppen voor u! Het lift & cut systeem is gelijkwaardig aan het systeem van Philips en hierdoor worden de haartjes effectief en efficiënt verwijderd van uw gezicht. Door te kiezen voor deze scheerkoppen komt u dus altijd gladgeschoren voor de dag.

Lees meer