Universele scheerkoppen

Bij Scheerkoppen.be vindt u een uitgebreid assortiment van universele scheerkoppen voor Philips scheerapparaten. Omdat wij het belangrijk vinden dat u weer prettig kunt scheren voor een vriendelijke prijs, bieden wij onze universele scheerkoppen tegen een scherpe prijs aan.

Philips heeft meerdere modellen scheerapparaten en de scheerkoppen van deze apparaten zijn niet allemaal hetzelfde. Wij bieden daarom meerdere universele scheerkoppen aan die allen geschikt zijn voor diverse Philips scheerapparaten. Omdat er zoveel verschil in zit, is het belangrijk dat u goed controleert welke scheerkoppen u nodig hebt voordat u uw bestelling definitief plaatst.

Om voor u de zoektocht naar de juiste scheerkoppen te vergemakkelijken, hebben wij bovenin onze website een zoekbalk geplaatst. Het enige wat u hoeft te doen is uw typenummer daar invullen en Scheerkoppen.be toont u direct een overzicht van geschikte scheerkoppen.

Universele HQ3 scheerkoppen

De universele HQ3 scheerkoppen in onze webshop zijn geschikt voor de Philips Quadra Action scheerapparaten. Een set universele HQ3 scheerkoppen bestaat uit drie losse scheerkoppen, welke gemakkelijk op uw scheerapparaat te plaatsen zijn.

De universele HQ3 scheerkoppen zijn verkrijgbaar in twee varianten, de standaard HQ3 en de HQ3 met Lift & Cut systeem. De universele HQ3 scheerkoppen leveren uiteraard goede scheerprestaties, maar verlangt u net iets meer kwaliteit? Dan zijn de HQ3 scheerkoppen met Lift & Cut systeem de perfecte optie voor u.

Universele HQ8 scheerkoppen

Naast de universele HQ3 scheerkoppen, leveren wij ook universele HQ8 scheerkoppen die geschikt zijn voor Philips scheerapparaten. De universele HQ8 scheerkoppen leveren wij, naast de ‘standaard’ versie, ook met het Lift & Cut systeem.

De ‘standaard’ universele HQ8 scheerkoppen zijn uitgevoerd met een enkele rij mesjes en hoewel dit een basis uitvoering is, leveren ook deze scheerkoppen verrassend goede scheerresultaten. Voor de kritische gebruiker, die net wat meer vraagt van zijn scheerapparaat, hebben wij de universele HQ8 scheerkoppen met Lift & Cut systeem. Het Lift en Cut systeem bevat een extra rij scheermesjes in de scheerkop en hierdoor zult u dus een nog beter scheerresultaat krijgen. De Lift & Cut scheerkoppen komen wat betreft kwaliteit van de scheerkoppen erg dicht in de buurt van de originele Philips scheerkoppen.

Overige universele scheerkoppen

De universele HQ3 en HQ8 scheerkoppen zijn niet de enige universele scheerkoppen voor Philips in ons assortiment. Hieronder treft u een overzicht van enkele andere universele scheerkoppen die u kunt bestellen bij Scheerkoppen.be:

  • Universele HQ4 scheerkoppen
  • Universele HQ56 scheerkoppen
  • Universele AT scheerkoppen
  • Universele SH90 scheerkop
  • Universele RQ12 scheerkop
  • Universele RQ11 scheerkop


Zelf slijpende scheerkoppen

De universele scheerkoppen die u in onze webshop kunt bestellen zijn voorzien van zelf slijpende mesjes. Dit houdt in, dat de universele scheerkoppen eerst enkele weken in gebruik genomen moeten worden, voordat zij het meest optimale scheerresultaat geven. Door de scheerkoppen in gebruik te nemen, slijpen zij zichzelf en hierdoor zult u na enkele weken gebruik nauwelijks nog verschil merken t.o.v. de originele Philips scheerkoppen. Omdat een scheerervaring erg persoonlijk is en de één een gevoeligere huid heeft dan een ander, kan het voorkomen dat u de universele scheerkoppen bij het eerste gebruik als ‘bot’ ervaart. Dit gevoel verdwijnt dus vanzelf na enkele weken normaal gebruik.

Inhoud verpakking

  Enkel mes Dubbel mes Bulk verpakking Retail verpakking Scherpte
Universeel
Huismerk
Shaver-parts
Philips
Lees meer